Close

Modules

Assubib

Een bibliotheek met meer dan 1500 algemene voorwaarden, financiële infofiches, productinfo en schadedocumenten zowel in het Frans als het Nederlands. Zorgt voor een invulling van de infoplicht naar de eindklant. Met makkelijke zoekfunctie waardoor de kantoormedewerkers snel het juiste documenten gevonden hebben. Bibliotheek wordt door ons up to date gehouden.

Klanttevredenheid

Via een link met een korte vragenlijst die u makkelijk aan de klanten bezorgt, blijft u als makelaar op de hoogte van wat uw klanten denken van uw service. U houdt de vinger aan de pols na elk schade- of productiedossier.

U krijgt een objectief beeld van wie uw klanten zijn, en wat ze belangrijk vinden. Scores die uw klanten geven kunnen via verschillende kanalen aan uw klanten kenbaar gemaakt worden, en dienen als bevestiging voor bestaande klanten, en referentie voor nieuwe potentiële klanten. Waar excelleert u ten opzichte van andere makelaars!

Inhoud website

Een Brokerplus website is volledig voorzien van teksten. Enerzijds met alle relevante info vanuit de sector, maar ook op gebied van productinfo zijn alle artikels voorzien. Artikels over alle courante verzekeringsproducten worden automatisch toegevoegd aan de site. En zijn opgebouwd uit drie elementen: korte uitleg over wat de polis precies inhoudt, een aantal situaties “uit het leven gegrepen” en een onderdeeltje, wat doe ik als makelaar voor mijn klant.

Module Actualiteit

Via de module actualiteit wordt er twee keer per maand automatisch een artikel uit de verzekeringsactualiteit toegevoegd aan de website. Dit houdt de website relevant voor zijn bezoekers er is telkens iets nieuws te bespeuren. Maar zorgt er ook voor dat de website hoger scoort bij opzoekingen via zoekmachines als Google.

Chatmodule

Via de module “chat” kunnen klanten u makkelijk bereiken. Snelle vraag of opmerking, de chat zorgt ervoor dat geen enkel contactmoment onbenut blijft. Enerzijds is de drempel voor klanten kleiner om u te contacteren, anderzijds werkt dit tijdsbesparend voor u en uw medewerkers omdat de telefoonlijn wordt ontlast.

Brokermail

Via de Module Brokermail verzend u nieuwsbrieven naar al uw klanten. U heeft via de applicatie toegang tot een ruim gamma actuele verzekeringsartikels geschreven door professionals. Deze info kan globaal of gesegmenteerd verzonden worden naar uw clienteel.  Zo informeert u uw klanten op belangrijke momenten en blijft u top of mind voor al wat verzekeringen betreft.

Meer weten?

Wij komen steeds vrijblijvend langs en overlopen samen met u alle mogelijke modules. Zo stellen we een pakket samen dat volledig op maat is van uw wensen.